This website uses cookies

We inform you that this site uses  cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.

Praėję renginiai

„Rudens įkvėptos skonių variacijos profesionalams“

LVVK Renginiai
 Event Finished
 
0
Date: 02 October 2019 12:00 - 16:00

 „Rudens įkvėptos skonių variacijos profesionalams“

LVVKA kartu su partneriu „Balt-Hellin“ kviečia Jus į meistriškumo kėlimo kursus.

Kursų dėstytojai - patyrę virtuvės meistrai, tarptautinių konkursų dalyviai ir prizininkai: Justinas Kapkovičius - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2014“, Liuksemburge, sidabro ir bronzos medalių laimėtojas; Dovilė Valentienė - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge, bronzos medalių laimėtoja nacionalinių komandų rungtyje.

Užkandžius ruoš Olavi Petraudze - „Balt-Hellin“ kulinarijos technologas. Įvairias restoranų duoneles pristatys duonos technologas Leho Mets.
Virtuvės meistrai pristatys užkandžių, patiekalų ir desertų šiuolaikines gamybos technologijas, suderinamumo variacijas, naujus skonius, puošybą.

Pasitinkant svečius, kokteilius su natūraliomis prancūziškomis tyrėmis plaks Edgaras Pranskevičius - Youngs' Club miksologas.
Balt – Hellin - jau 27 m. skaičiuojanti Estijos įmonė, užsiimanti kokybiškų produktų atranka ir prekyba restoranams, viešbučiams, šokoladinėms, kepykloms ir konditerijos cechams Baltijos šalyse. Šeimos tarpautinis verslas, valdomas Otto Schütt ir Agnes Schütt, kurių vienas svarbiausių prioritetų: pagarbus požiūris, artimas ryšys su klientu, šiltų santykių užmezgimas tarp klientų ir šalių. Lietuvoje įmonė atstovauja šiuos gamintojus ir prekės ženklus: Valrhona, Debic, Confiletas, Bako ir daug individualių mažų Vakarų Europos gamintojų.

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Užkandžių, patiekalų degustacija.

Vieta: „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“, Kirtimų g. 49B, Vilnius
Data: 2019 m. spalio 2 d., trečiadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: 30 Eur, nariams – 25 Eur.
Vietų skaičius – 40 vietų.

Būtina išankstinė registracija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. +370 615 67405.

 

All Dates


  • 02 October 2019 12:00 - 16:00
 

ASSOCIATION OF LITHUANIAN  CHEFS AND CONFECTIONERS

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt