This website uses cookies

We inform you that this site uses  cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.

Praėję renginiai

Vasaros sezonas su kepsninėmis „Big Green Egg“ ir gardžiausiais patiekalais

LVVK Renginiai
Date: 13 June 2021 12:00 - 16:00

Kursų dėstytojai: patyrę virtuvės šefai Arūnas Stoškus ir Laurynas Bužinskas.

Paruošimo technologijų galimybės:
• lietuviškų maisto produktų kokybė;
• tinkamiausia apdorojimo, paruošimo temperatūra;
• skirtingi Big Green Egg naudojimo būdai: tiesioginis kepimas, netiesioginis kepimas, rūkymas ir kiti naudojimo būdai;
• tvarumas;
• šiuolaikiniai patiekimo sprendimai.

Kursų valgiaraštis
Užkandžiai:
• Anglyje keptos bulvės užkandis su sraigėmis ir kąstiniu.
• Rūkytas šamas su karamelizuotų saldžių svogūnų kremu, juodos duonos gabaliukais.
• Salierų šaknies užkandis su smidrais, daigais, daržovių „demi glace“ padažu.
Karštieji patiekalai:
• Keptas-rūkytas ėrienos kumpis su salierų šaknų ir lazdyno riešutų kremu, daigais.
• Alpinis šalvis, keptas ant kedro lentos su rūkytų raudonųjų paprikų kremu, smidrais.

Su „Big Green Egg“ kepsninėmis galima daryti viską – kepti duoną, pyragus, picas, čirškinti ant grotelių, gaminti maistą žemoje temperatūroje arba garuose, rūkinti. EGG kepsninėje gaminant geriausius produktus jų skonis įgauna išskirtinio subtilumo. Su Big Green Egg įmanoma gaminti sveiką tvarų maistą, pagerinant gyvenimo kokybę, mėgaujantis geriausiais gamtos siūlomais skoniais.

Kursų metu naudosime „Merkio produktai“ smulkaus verslo, pristatančio miesto gyventojams ir maitinimo įstaigoms Lietuvos ūkininkų užaugintus šviežius, kokybiškus produktus. Asortimente gausus pasirinkimas mėsos ir žuvies produktų, puikiai tinkančių patiekalams, gaminant su lauko kepsninėmis.

 Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Užkandžių, patiekalų degustacija.

Vieta: „HBH Vilnius“ restorano lauko terasoje, Žirgų g. 2, Raudondvario km., Vilniaus raj.
Data: 2021 m. birželio 13 d., sekmadienis, 12 val. – 16 val.
Kaina: nariams – 35 eur , ne nariams – 50 eur.
Vietų skaičius – 30 vietų.
Būtina išankstinė registracija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. +370 615 67405.

 

All Dates


  • 13 June 2021 12:00 - 16:00
 

ASSOCIATION OF LITHUANIAN  CHEFS AND CONFECTIONERS

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt