This website uses cookies

We inform you that this site uses  cookies to make sure our web page is user-friendly and to guarantee a high functionality of the webpage. By continuing to browse this website, you declare to accept the use of cookies.

Praėję renginiai

Wisdom of Thai Cuisine by Michelin Star Chef Chumpol Jangprai, Thailand's Iron Chef

LVVK Renginiai
 Event Finished
 
0
Date: 08 September 2019 11:00 - 15:31

Place: „Gastro studija“, Ukmergės g. 250, Vilnius

Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kartu su Tailando Karalystės ambasada kviečia į Tailando virtuvės meistriškumo kursus.
KURSŲ DĖSTYTOJAS: Tailando „Geležinis šefas“ Chumpol Jangprai - Tailando virtuvės „Michelin“ žvaigždutės restorano „R' HAAN“ Bankoke vadovas ir šefas. Tailando virtuvės ambasadorius yra puikiai žinomas Bankoko gastronomijos aplinkoje ir 2012-2018 metais buvo išrinktas Tailando „Geležiniu šefu“. Šefo tarptautinė karjera prasidėjo, kai vos 19-os metų Jangprai persikėlė gyventi į Kopenhagą ir prisijungė prie „Blue Elephant“ restoranų grupės komandos. Vėliau jis tapo pagrindiniu šefu „Blue Elephant“ restorane Briuselyje. Grįžęs į Tailandą, 2002 metais Jangprai atidarė prestižinę „Blue Elephant“ kulinarijos mokyklą Pukete. Tarptautinį pripažinimą turintis šefas ne kartą buvo kviečiamas pasisakyti tarptautiniuose gastronomijos kongresuose, įskaitant tokius kaip „Identità Milano“ ir „Asian Masters“ Singapūre. Chumpol Jangprai yra gavęs Geriausio jaunojo šefo apdovanojimą Bankoke tradicinio ir inovatyvaus maisto kategorijoje, kurį suteikia „Saveu Gourmet“ žurnalas. Šiuo metu meistras yra Tailando Šefų asociacijos viceprezidentas.

KURSŲ MENIU:

1. Karališkas receptas, traškūs ryžių vermišeliai su saldžiarūgščiu „SomSa“* padažu
*„SomSa“ arba kartusis apelsinas yra Pietryčių Azijai būdingas vaisius

2. Aštrios tailandietiškos salotos su krevetėmis
Lengvai apkeptos krevetės su tailandietišku šviežiu salotų užpilu, kvapniomis žolelėmis ir čili

3. Massaman kari jautiena
Jautienos kumpis, marinuotas indiškame kario padaže, paruoštas su džiovintais prieskoniais, kokosų pienu ir pagardintas švelniu tamarindu. Massaman karį CNN Travel kanalas pripažino pasaulio patiekalu Nr. 1.

4. Vištiena su galangalu kokosų pieno sriuboje
Vištiena saldžiai rūgščioje ir sūrioje kokosų pieno sriuboje su ryškiu galangalo aromatu

Kursų metu suteikiamos papildomos naudos:
1. Pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas;
2. Dalomoji medžiaga kiekvienam dalyviui;
3. Profesinio meistriškumo pažymėjimas;
4. Patiekalų degustacija.

Kaina: 80 Eur, nariams 70 Eur.
Vietų skaičius – 50 vietų.

Būtina išankstinė registracija el. paštu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. arba mob. +370 615 67405.

Telephone
+370 615 67405
Email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Website

 

All Dates


  • 08 September 2019 11:00 - 15:31
 

ASSOCIATION OF LITHUANIAN  CHEFS AND CONFECTIONERS

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius, Lithuania
Mob. tel. +370 615 67405
E-mail: vadybininke@lrvvk.lt or info@lrvvk.lt