Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Tarptautiniai čempionatai

Dalyvavimas tarptautiniuose čempionatuose

Tarptautiniuose konkursuose su stipriausiais meistrais varžomės jau apie penkiolika metų. Dalyvavimas tarptautiniuose konkursuose – ypatingai svarbi patirtis kiekvienam virtuvės profesionalui, norinčiam ir toliau stebinti, šviesti ir pritraukti, o taip pat ir galimybė atstovauti Lietuvai, parodyti pasauliui, kas tokie esame ir kad mylime savo virtuvę ir darbus.

Aukso ir sidabro medaliai pasaulio kulinarijos olimpiadoje!

Švenčiant Lietuvos Valstybės atkūrimo dieną, talentingoji konditerijos meistrė Dovilė Valentienė iškovojo aukso medalį, o kulinarijos meistras Jaroslav Orševski - sidabro medalį pasaulio kulinarijos olimpiadoje „IKA Culinary Olympics 2020“, Štutgarte, individualiose „Pastry ART“ ir „Culinary ART“ rungtyse.

Skaityti daugiau ...

Jaunieji šefai ryžtingai priėmė iššūkį atstovauti Lietuvai tolimojoje Kinijoje

Likus kiek daugiau nei savaitei iki pirmą kartą pasaulyje organizuojamo tarptautinio jaunųjų šefų konkurso „International Young Chefs Challenge“, jame Lietuvai atstovausiantys Erikas Janerikas ir Rokas Ragauskas surengė paskutinę bendrą treniruotę. Komandinėje ir individualiose rungtyse dalyvausiantys lietuviai tolimojo Kinijoje susirungs su kolegomis – šefais iki 25 m. amžiaus iš beveik 20 skirtingų pasaulio šalių.

Skaityti daugiau ...

Tarptautiniame šefų konkurse „San Pellegrino Young Chef“ sublizgėjusios lietuvės patiekalą komisija prilygino meno kūriniui

Tarptautiniame jaunojo šefo konkurse, kuriame susirenka jaunieji virtuvės talentai iš viso pasaulio, mūsų šaliai atstovavo Jonita Šeščilaitė. Iki pergalės jai pritrūko visai nedaug, tačiau mergina nenusimena – ji įgijo daug patirties, o konkurso teisėjai negailėjo liaupsių jos patiekalui, įkvėptam skaudžios jos močiutės istorijos.

Skaityti daugiau ...

Baltijos šalių kulinarijos konkurse Lietuvos komanda užėmė antrą vietą

Rugsėjo 6-ąją, penktadienį, Rygoje vykusiame Baltijos šalių kulinarijos konkurse „Baltic Culinary Heritage 2019“ Lietuvos komanda, ringe praleidusi penkias valandas ir pagal specialiai varžyboms sukurtą meniu patiekusi tris patiekalus po 30 porcijų, užėmė antrą vietą bei laimėjo „Guest Choice“ apdovanojimą. Šefo Tomo Rimydžio vadovaujami lietuviai tarp Baltijos šalių išsiskyrė ne tik itin vieninga komanda, bet ir originaliu Baltijos šalių kulinarijos paveldo pristatymu per Lietuvos istorinę virtuvę, kurį parengė bendradarbiaudama su prof. Rimvydu Laužiku.

Skaityti daugiau ...

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account