Sostinės restoranai įvertinti tikromis žvaigždėmis
Visame pasaulyje gausu kulinarų, kurie virtuvėje kuria tikrus šedevrus, tačiau nesulaukia tarptautiniu lygmeniu pripažįstamo „Michelin“ įvertinimo.
Visame pasaulyje gausu kulinarų, kurie virtuvėje kuria tikrus šedevrus, tačiau nesulaukia tarptautiniu lygmeniu pripažįstamo „Michelin“ įvertinimo.
Lapkričio 7-13 d. vyksiančioje XII-oje Lietuvos gastronomijos savaitėje restoranų parengti meniu kvies lankytojus keliauti po įvairias Europos, Azijos, Šiaurės ir Pietų Amerikos bei Afrikos šalis.
Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija ir Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kviečia restoranus, kavines, dvarų virtuves registruotis dalyvauti lapkričio 7-13 d. vyksiančioje 12-oje gastronomijos savaitėje.
2022 m. balandžio 25 - gegužės 1 dienomis vyks jau vienuoliktoji Lietuvos gastronomijos savaitė, kurios metu restoranai kvies visus, norinčius pažinti aukštesnę maisto kultūrą, gastronomijos tendencijas, restoranų šefų meistrystę.
Dešimtosios Lietuvos gastronomijos savaitės metu prisijungė net 49 restoranai. Šios Gastronomijos savaitės tema – „Tvarus skonis”, kuria buvo siekiama atsigręžti į sveikesnę augalinę mitybą, sezoniškus ir vietinius maisto produktus, maisto atliekų mažinimą.
2021 m. lapkričio 8-14 dienomis vyks jau dešimtoji Lietuvos gastronomijos savaitė, kurios metu restoranai atvers duris visiems, norintiems pažinti aukštesnę maisto kultūrą, restoranų šefų meistrystę.
2021 m. lapkričio 8–14 dienomis vyks jau dešimtoji Lietuvos gastronomijos savaitė, kurios metu restoranai atvers duris visiems norintiems pažinti aukštesnę maisto kultūrą, gastronomijos tendencijas, restoranų šefų meistrystę.
Festivalio metu degustuoti specialius meniu kvietė 25 restoranai iš Vilniaus, vidurio Lietuvos bei Pajūrio. Šio pavasario Gastronomijos savaitės tema - grilio patiekalai, kuriais svečiai galėjo mėgautis jaukiose restoranų lauko terasose.
2021 m. gegužės 24-30 dienomis vyks jau devintoji Lietuvos gastronomijos savaitė, kurios metu restoranai kvies visus, norinčius pažinti aukštesnę maisto kultūrą, gastronomijos tendencijas, restoranų šefų meistrystę.
2020 m. lapkričio 2 – 8 dienomis įvairiuose šalies miestuose vyko aštuntoji Lietuvos gastronomijos savaitė, kurią organizavo Lietuvos viešbučių ir restoranų asociacija (LVRA) bei Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija (LRVVKA).
SUSISIEKIME
LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt