ALYVUOGIŲ ALIEJUS RESTORANE | MOKYMAI
Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kartu su Pauliumi Jurkevičiumi kviečia į mokymus.
Kursai organizuojami profesiniam meistriškumo kėlimui. Akcentuojami šiuolaikiniai gamybos technologiniai procesai, skoninių savybių suderinamumas, inovatyvus pateikimas. Apie artimiausius mūsų organizuojamus kursus galite sužinoti apsilankę mūsų internetinio puslapio skiltyje "Renginiai".
Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kartu su Pauliumi Jurkevičiumi kviečia į mokymus.
Estų virtuvės virtuozas Pavelas Gurjanovas svečiavosi Vilniuje tam, kad su kitais šefais pasidalintų patirtimi iš kulinarinėms olimpinėms prilygstančio gastronomijos konkurso „Bocuse d‘Or“. Jame tarptautinių čempionatų laureatas atstovavo savo šalį.
Kviečiame į meistriškumo kursus ir išskirtinį susitikimą su talentinguoju estų virtuvės virtuozu Pavel Gurjanov.
Atėjus vasarai, restoranai į lauko terasas vilioja siūlydami svečiams mėgautis subtilaus dūmų aromato ypatingais patiekalais.
Kursų dėstytojai: patyrę virtuvės šefai Arūnas Stoškus ir Laurynas Bužinskas.
Konditerijos meistriškumo kursų dėstytoja Dovilė Valentienė - viena talentingiausių ir kūrybingiausių jaunųjų konditerijos virtuozių, pasaulio kulinarijos Olimpiados „IKA Culinary Olympics 2020“ aukso medalio laimėtoja. Kursų metu pasisemsime kūrybinių idėjų, konditerijos žinių, susipažinsime su gamybos technikos įvairove, atskleisime skoninių savybių suderinamumo, spalvingumo svarbą.
Išskirtinės išvaizdos ir talento Sebastianas Pettersonas lapkričio 28-29 d. Lietuvoje lankėsi pirmą kartą.
Kursų dėstytojos: tituluotos virtuvės meistrės Aldona Gečienė, Honorata Lyndo ir Liucija Makovska – daugkartinės tarptautinių čempionatų dalyvės ir prizininkės, pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA/Culinary Olympics 2016“ Grand Prix 3 v. aukso medalių laimėtojos.
Patirtimi taip pat dalinsis augalinio maisto bistro „Sultenė“ vadovė Ona Jurkšienė: gamins sveikus augalinius patiekalus.
Spalio 24 – 26 d. ruošiantis tarptautiniam konkursui „International Young Chefs Challenge“, Kinijoje, Lietuvos jaunieji šefai Rokas Ragauskas ir Erikas Janerikas kviečia susipažinti ir įvertinti konkurso valgiaraštį.
Spalio 2 d. LVVKA kartu su partneriu „Balt-Hellin“ sukvietė į profesinio meistriškumo kursus. Kūrybine patirtimi dalinosi patyrę virtuvės meistrai, tarptautinių konkursų dalyviai ir prizininkai: Justinas Kapkovičius - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2014“, Liuksemburge, sidabro ir bronzos medalių laimėtojas bei konditerė Dovilė Valentienė - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge, bronzos medalių laimėtoja nacionalinių komandų rungtyje.
SUSISIEKIME
LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt