Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Meistriškumo kursai

Kursai

Kursai organizuojami profesiniam meistriškumo kėlimui. Akcentuojami šiuolaikiniai gamybos technologiniai procesai, skoninių savybių suderinamumas, inovatyvus pateikimas. Apie artimiausius mūsų organizuojamus kursus galite sužinoti apsilankę mūsų internetinio puslapio skiltyje "Renginiai".

Rudens įkvėptos skonių variacijos profesionalams

Spalio 2 d. LVVKA kartu su partneriu „Balt-Hellin“ sukvietė į profesinio meistriškumo kursus. Kūrybine patirtimi dalinosi patyrę virtuvės meistrai, tarptautinių konkursų dalyviai ir prizininkai: Justinas Kapkovičius - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2014“, Liuksemburge, sidabro ir bronzos medalių laimėtojas bei konditerė Dovilė Valentienė - pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge, bronzos medalių laimėtoja nacionalinių komandų rungtyje.

Skaityti daugiau ...

Wisdom of Thai Cuisine by Michelin Star Chef Chumpol Jangprai, Thailand's Iron Chef

2019 m. rugsėjo 8 d. Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kartu su Tailando Karalystės ambasada kviečia į Tailando virtuvės meistriškumo kursus.
KURSŲ DĖSTYTOJAS: Tailando „Geležinis šefas“ Chumpol Jangprai - Tailando virtuvės „Michelin“ žvaigždutės restorano „R' HAAN“ Bankoke vadovas ir šefas. Tailando virtuvės ambasadorius yra puikiai žinomas Bankoko gastronomijos aplinkoje ir 2012-2018 metais buvo išrinktas Tailando „Geležiniu šefu“.

Skaityti daugiau ...

Meistriškumo kėlimo kursai „Kulinarijos Olimpiadai besiruošiant“

2019 m. birželio 9 d. „Gastro studijoje“ vyko meistriškumo kėlimo kursai „Kulinarijos Olimpiadai besiruošiant“.

Kursų dėstytojai - patyrę virtuvės meistrai Jaroslav Orševski ir Jevgenij Volkov - tarptautinių konkursų dalyviai ir prizininkai: pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA/Culinary Olympics 2016“, Erfurte, ir pasaulio kulinarijos čempionato „Culinary World Cup 2018“, Liuksemburge, bronzos medalių laimėtojai nacionalinių komandų rungtyje:ART meninis stalas ir karštoji virtuvė (trijų patiekalų valgiaraštis po 110 porcijų).

Skaityti daugiau ...

Estų virtuvės meistras Dmitri Haljukovas - „CRU“ restorano šefas, knygos „My Kitchen My soul“ autorius

„CRU“ restorano šefas, knygos „My Kitchen. My soul“ autorius, tarptautinių čempionatų dalyvis ir prizininkas Dmitri Haljukovas į Vilnių atvyko vesti ypač gurmaniškų kursų.
Kiekvienam dalyviui buvo pristatomas pusgaminių ir gaminių gamybos procesas, suteikiama galimybė prisiliesti prie gurmaniškos virtuvės paslapčių, padegustuoti išskirtinių patiekalų bei gauti profesinio meistriškumo pažymėjimą.

Skaityti daugiau ...

Lietuvoje viešėję „Michelin“ restoranų šefai liko sužavėti sostinės restoranų meniu

Kovo antroje pusėje įvairiose pasaulio šalyse, taip pat Lietuvoje organizuota gurmanų šventė „Good France“, kurios metu joje dalyvaujantys restoranai pristato gilias prancūzų virtuvės tradicijas atskleidžiantį meniu, populiaresnė užsienio nei gimtojoje šalyje. Tai pastebėjo Prancūzų instituto Lietuvoje kvietimu šalyje viešėję „Michelin“ žvaigždės restorano šefai iš Prancūzijos – tėvas ir sūnus Christian ir Jordan Morisset. Virtuvės meistrai neslėpė susižavėjimo, kurį jiems paliko Vilniaus senamiestis, bei nuostabos, kurią kėlė itin aukšto lygio aplankytų sostinės restoranų meniu.

Skaityti daugiau ...

Meistriškumo kursai su žymiu Tailando virtuvės meistru

Birželio 5 d. Tailando Karalystės ambasada, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija bei kulinarijos studija „Beatos virtuvė“ sukvietė į meistriškumo kursus: Tailandietiški patiekalai pagal garsiausią Tailando virtuvės meistrą McDang. M.L. Sirichalerm Svasti, geriau žinomas kaip virtuvės šefas McDang – žymus Tailando maisto ekspertas ir gerbiamas tailandietiškos virtuvės ambasadorius pristatė geriausius savo šalies nacionalinius patiekalus.

Skaityti daugiau ...

Seminaras su virtuvės meistru Douglas Spiik!

Kovo 5 d. Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija kvietė Lietuvos virtuvės šefus ir mėgėjus į mokymus „Šiuolaikinės gastronomijos tendencijos pagal iSi kulinarijos ambasadorių ir virtuvės meistrą Douglas Spiik“. Švedų virtuvės šefas yra tituluojamas molekulinės virtuvės ekspertu, yra pelnęs daugybę apdovanojimų, tarp jų – „Culinary World Cup 2014“ čempionato aukso bei pasaulio kulinarijos olimpiados „IKA Culinary Olympica 2016“ sidabro medalius. Švęsdama 15 metų bendradarbiavimo su ISI GmbH kompanija jubiliejų, šį virtuvės meistrą į Lietuvą pakvietė UAB Sangaida“, bendradarbiaujant su LRVVKA.

Skaityti daugiau ...

Pasitinkame pavasario sezoną!

2017 m. vasario 19 d. LRVVKA organizavo profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Augalinio maisto gaminimo pamoka - daiginimas restorano virtuvėje“.

Augalinio maisto technologė Ona Jurkšienė supažindino su paprastais įvairių kultūrų (grikių, lęšių, avinžirnių, pupelių, ryžių, kanapių, saulėgrąžų branduolių) daiginimo metodais ir daigintų kultūrų panaudojimu, gaminant patiekalus.

Skaityti daugiau ...

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account