Meistriškumo kursai - naujų skonių atradimas!
LRVVKA kviečia Jus š.m. balandžio 22 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Karšti žuvies, mėsos patiekalai: naujų skonių atradimas“.
LRVVKA kviečia Jus š.m. balandžio 22 d. 12 val. į profesinio meistriškumo kėlimo kursus: „Karšti žuvies, mėsos patiekalai: naujų skonių atradimas“.
Artėjant šiltajam sezonui, Lietuvos virtuvės šefai kartu su meistru iš Latvijos bei visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pajūryje pristatė Baltijos jūros regiono virtuvę, kuri stebina ne tik žuvies patiekalų įvairove, bet ir gardžiais paukštienos bei mėsos patiekalais.
Nuoširdžiai sveikiname naujai išrinktą LRVVK Asociacijos Prezidentą Jaroslav Orševski bei Tarybos narius: Darių Dabrovolską, Aldoną Gečienę, Honoratą Lyndo, Tomą Rimydį, Rūtą Šiušienę, Jevgenij Volkov.
Gruodžio pradžioje geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pristatė artėjančioms didžiosioms metų šventėms skirto valgiaraščio pasiūlymus.
Gruodžio pradžioje geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais pristatė artėjančioms didžiosioms metų šventėms skirto valgiaraščio pasiūlymus.
Įvairūs tyrimai rodo, kad Lietuvos vaikai daržovių ir vaisių valgo per mažai, o visame pasaulyje sparčiai auganti vaikų nutukimo problema neaplenkia ir Lietuvos.
Birželio 5 d. Tailando Karalystės ambasada, Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija bei kulinarijos studija „Beatos virtuvė“ sukvietė į meistriškumo kursus: „Tailandietiški patiekalai pagal garsiausią Tailando virtuvės meistrą McDang“. M.L. Sirichalerm Svasti, geriau žinomas kaip virtuvės šefas McDang – žymus Tailando maisto ekspertas ir gerbiamas tailandietiškos virtuvės ambasadorius pristatė geriausius savo šalies nacionalinius patiekalus.
Pasitikdami valstybės 100-metį, geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais, tęsia renginių ciklą, pristatydami Lietuvos regionų virtuvių ypatumus. Praėjusį savaitgalį viešbutyje „Grand SPA Lietuva“ tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai klasikinės aukštaičių ir dzūkų virtuvės patiekalus pasiūlė su šiuolaikinėmis gamybos technologijų variacijomis, kviesdami atrasti naujus skonius, suteikiančius neišdildomą įspūdį tiek pradedančiajam, tiek profesionalui.
Pasitikdami valstybės 100-metį, geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais, tęsia renginių ciklą, pristatydami Lietuvos regionų virtuvių ypatumus. Praėjusį savaitgalį viešbutyje „Grand SPA Lietuva“ tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai klasikinės aukštaičių ir dzūkų virtuvės patiekalus pasiūlė su šiuolaikinėmis gamybos technologijų variacijomis, kviesdami atrasti naujus skonius, suteikiančius neišdildomą įspūdį tiek pradedančiajam, tiek profesionalui.
Pasitinkant valstybės 100-metį, geriausi Lietuvos virtuvės šefai kartu su visuomeninio maitinimo įmonių partneriais, pristato Lietuvos regionų virtuvę. Pavasarį viešbutyje „Amberton Klaipėda“ tarptautinių čempionatų laimėtojai bei patyrę virtuvės šefai klasikinės žemaičių virtuvės patiekalus pasiūlė su šiuolaikinėmis variacijomis, pripildydami subtiliais skoniais, suteikiančiais neišdildomą potyrį tiek pradedančiajam, tiek profesionalui, kviesdami užuosti, ragauti ir pajusti.
SUSISIEKIME
LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt