B2B open cooking | sustainability
Kviečiame į LVVKA „B2B open cooking | sustainability“ renginį, kuris vyks 2025 m. gegužės 11 d. 12 val. Ilzenbergo dvaro Patrankų salėje ir lauko zonoje, Ilzenbergo k. 4, Juodupės sen, Rokiškio raj.
Kviečiame į LVVKA „B2B open cooking | sustainability“ renginį, kuris vyks 2025 m. gegužės 11 d. 12 val. Ilzenbergo dvaro Patrankų salėje ir lauko zonoje, Ilzenbergo k. 4, Juodupės sen, Rokiškio raj.
Šiltąjį sezoną profesionalios restoranų, viešbučių bei administracijos darbuotojų aprangos bei avalynės tiekėja Baltijos šalyse „Jokado.lt“ pasitinka su naujomis kolekcijomis.
Tarptautiniai rinkų tyrimai atskleidžia, jog dažniausiai sprendimas, kur eiti ir ką valgyti, yra pagrįstas maisto kokybe: žmonės renkasi tas maitinimo vietas, kuriose maisto ji nenuvilia.
Kviečiame į LVVKA pavasario prezentaciją, kuri vyks 2025 m. kovo 2 d. 12 val. viešbučio „Pajūrio Gabija“ restorane, Vytauto g. 40, Palangoje.
Sausio 26 d. viešbučio „Neringa“ konferencijų salėje Asociacijos ataskaitiniame susirinkime pristatyta 2024 m. veiklos ataskaita.
Pasitinkant didžiąsias metų šventes, vieni iš geriausių virtuvės meistrų pristatė naują, išskirtinių derinių šventinį valgiaraštį, dalindamiesi kūrybinėmis idėjomis, įkvepiančiomis gastronominėmis patirtimis, meistryste, inovatyviais sprendimais, dovanodami ypatingus skonius.
Ruošdami paskutinį metų numerį stengėmės apibendrinti 2024-uosius ir daugiau dėmesio skirti geriausiems iš geriausiųjų, įdomiausiems iš įdomiausiųjų!
Po tris dienas parodos „Taste Vilnius Horeca“ metu Lietuvos vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacijos organizuotų nacionalinių konkursų paskelbti geriausi šalies virtuvės profesionalai.
Lietuvos gastronomijos pasaulyje nekantriai laukiami profesionalų konkursai „Geriausias Lietuvos Jaunasis Virėjas 2024“ ir „Geriausias Lietuvos Virėjas 2024“, skaičiuoja jau 20-ies metų istoriją nuo pirmųjų čempionatų „Geriausi Metų Virėjai 2003“ ir „Jaunieji virėjai 2005“. Po 6 metų pertraukos sugrįžta ir konkursas „Geriausias Lietuvos konditeris 2024“.
Gurmaniška tradicija tapęs, lapkričio 4-10 dienomis vyksiantis, Gastronomijos savaitės festivalis skelbia galutinį dalyvių – restoranų, kavinių ir gastronominių renginių – sąrašą bei kviečia svečius nedelsiant juose rezervuoti vietas.
SUSISIEKIME
LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA
P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt