Siekiant geriau pritaikyti svetainės turinį bei informaciją apie mūsų paslaugas ir specialius pasiūlymus, šioje svetainėje naudojami slapukai (cookies), kuriuos Jūs galite bet kada išjungti, keisdami savo naršyklės nuostatas.

Naujienos

ESTONIAN CUISINE IN THE NEW ERA BY KOIT UUSTALU | MASTERCLASS

Virtuvės meistras Koit Uustalu remiasi tradiciniais savo vaikystės receptais, patobulindamas juos šiuolaikinėmis technikomis ir autentiškais skoniais, gerbdamas originalių patiekalų vientisumą. Pristatydamas kruopščiai paruoštus patiekalus, virtuvės šefas svečiams siūlo rafinuotą estiškos virtuvės pažinimą.

Skaityti daugiau ...

Augalinės pieno produktų alternatyvos – tvaresniam ir sveikesniam meniu bei lengvesniam virtuvės darbui

Maisto pramonė globaliai sukuria daugiau nei vieną trečdalį visų anglies dvideginio emisijų. Po didžiausią CO2 taršą sukuriančios mėsos rikiuojasi pieno pramonė. Jos produktai taip pat kelia papildomų iššūkių restoranų, kavinių, barų virtuvių komandoms, kurios rūpinasi skirtingą mitybą puoselėjančių ir su įvairiomis sveikatos problemomis susiduriančių svečių maitinimu.

Skaityti daugiau ...

TASTE VILNIUS HORECA 2024

Kas antrus metus LITEXPO vykstantis didžiausias Baltijos šalyse svetingumo verslo, maisto produktų ir gėrimų rinkos renginys, sutraukiantis Lietuvos ir užsienio viešbučių, restoranų ir maitinimo sričių profesionalus, tiekėjus bei kulinarijos entuziastus.

Skaityti daugiau ...

Lietuva prisijungė prie prestižinio „MICHELIN Guide“

Vilniuje „MICHELIN Guide“ atstovai iškilmingai paskelbė, kad Lietuva nuo šiol turės 4 restoranus, įvertintus viena MICHELIN žvaigžde. Anoniminių „MICHELIN Guide“ ekspertų sudarytame Lietuvos restoranų sąraše atsidūrė 26 vietos, kuriose mėgautis patiekalais ir gėrimais rekomenduoja prestižinis „Michelin“ gidas.

Skaityti daugiau ...

SUSISIEKIME

LIETUVOS VYRIAUSIŲJŲ VIRĖJŲ IR KONDITERIŲ ASOCIACIJA

P. d. 2453, LT-09008 Vilnius
Mob. tel. +370 615 67405
El. paštas: vadybininke@lrvvk.lt arba info@lrvvk.lt

Log in

create an account